Nieuws

Urbanears introduceert kleinere en goedkopere speaker

Betaalbaar multiroom met Lotsen

Geschreven door Lub Snoek op
Vorig jaar introduceerde Urbanears een tweetal multiroom-speakers, de Stammen en Baggen. Nu voegt de Zweedse fabrikant daar een derde speaker aan toe: de kleinere en goedkopere Lotsen.

De Lotsen lijkt qua ontwerp sprekend op zijn grotere broers. De kleine speaker is verkrijgbaar in maar liefst 6 kleuren, en dankzij de stoffen bekleding ziet de speaker er huiselijk uit. Met de twee knoppen bedien je het volume, kun je de speaker koppelen voor multiroom en schakel je tussen Wi-Fi, bluetooth, aux en de 7 mogelijke Spotify- of internetradio-presets.

Connected

Je kunt de speakers koppelen via de Chromecast in de Google Home-app, maar ook via de Urbanears-app. Door gebruik te maken van het protocol van Urbanears zelf, kun je de presets naar meerdere Urbanears-speakers sturen. Met de Chromecast en de Google Home-app kun je de Lotsen ook gewoon koppelen met andere Chromecast-speakers.

Het grootste verschil – naast zijn formaat – is het prijskaartje. Waar we de Stammen en Baggen met prijskaartjes van 349 en 449 euro nog beoordeelden als vrij duur, is de Lotsen verkrijgbaar voor 199 euro. Een ander minpunt toentertijd was dat er geen betaalbaar instapmodel verkrijgbaar was. Blijkbaar heeft Urbanears geluisterd.

De Urbanears Lotsen is vanaf nu verkrijgbaar via de website van Urbanears.

Dit artikel delen:

Lees meer

Netflix heeft 125 miljoen abonnees IKEA presenteert bluetooth-speaker ENEBY
0

Reacties op: Urbanears introduceert kleinere en goedkopere speaker

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.