Nieuws

Teufel introduceert nieuwe Radio 3sixty

De speaker van je dromen

Geschreven door Lub Snoek op
Vandaag heeft Teufel een nieuwe radio gepresenteerd die van alle markten thuis is: de Radio 3sixty. De speaker is voorzien van twee 360-graden speakers, waardoor er een kamervullend geluid ontstaat.

Op het gebied van aansluitingen is de nieuwe wereldontvanger van Teufel een alleskunner. Niet alleen kun je door de ontvangstkanalen voor FM, DAB+ en internetradio vrijwel alle kanalen ontvangen, ook kun je dankzij bluetooth en Spotify Connect altijd je favoriete muziek beluisteren. Daarnaast is het mogelijk om een audiobron via een mini-AUX-ingang aan te sluiten.

Kamervullend

Door de twee 360-graden speakers op de bovenkant en de subwoofer aan de onderkant kan de Radio 3sixty met gemak een hele kamer vullen met geluid. Of de slaapkamer. Want door de toevoeging van een USB-poort voor het opladen van je smartphone, een slimme wekfunctie en sleeptimer is de nieuwe speaker van Teufel letterlijk de speaker van je dromen.

De Radio 3sixty is per direct bij Teufel beschikbaar voor 279,99 euro.

Dit artikel delen:

Lees meer

4 redenen waarom we de iPhone X willen Hoe de nieuwe Discovery Tour-modus in Assassin's Creed: Origins onderwijs kan ondersteunen
0

Reacties op: Teufel introduceert nieuwe Radio 3sixty

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.