Nieuws

Sony introduceert reusachtig partysysteem

Overal een feestje bouwen

Geschreven door Remmelt Mastebroek op
Vandaag heeft Sony een nieuw enorm audiosysteem gepresenteerd: De MHC-V90DW. De speaker is maar liefst 1,7 meter lang en is gemaakt om een feest te kunnen bouwen.

Het systeem heeft een ‘Spread Sound Generator’ ingebouwd. Via een speciale opening aan de achterkant is de muziek beter te horen in de hele ruimte. Om het geluid verder te verbeteren zijn er een aantal speakers 20 graden naar buiten gericht. Zo kan er ook achterin de zaal een feestje worden gebouwd.

De V90DW kan draadloos worden aangestuurd via de Sony Music Center App. Via de app zijn Spotify, Chromecast en SoundCloud te bedienen. Sony Music Center kan tot wel 50 Partyspeakers met elkaar verbinden, voor als je letterlijk het dak van je huis wil blazen. Draadloos koppelen met een smartphone gaat via Bluetooth. Ook zijn een CD/DVD, USB, audio-in en FM-tuner aanwezig. Via de microfooninput kan je zelfs vals zingen tijden een karaokesessie.

Gedraag je als DJ

Het systeem is uitgerust met discoverlichting waardoor de dansvloer kleurrijk verlicht wordt. De lampjes zijn eenvoudig instelbaar via het touch-panel of de Sony App. Naast aanpasbare partyverlichting, kan je je bezig houden met; scratching, sampling en andere creatieve DJ-effecten. Het touch-panel van de speakers reageert automatisch door handbewegingen te maken. Een dronken vriend die zijn drankje morst boven het paneel is geen probleem, het touch-panel is namelijk waterbestending.

De MHC-V90DW is vanaf nu beschikbaar bij Sony voor €1400.

Dit artikel delen:

Lees meer

Wat Xbox Game Pass betekent voor de industrie TCL U55C7006
0

Reacties op: Sony introduceert reusachtig partysysteem

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.