Nieuws
Beste PlayStation 4 games

De beste PlayStation 4-games van dit najaar

Wat kunnen we verwachten?

Geschreven door Redactie MediaTotaal op
Heb je al een PlayStation 4 in huis staan of ga je er dit najaar eentje halen, dan zijn er meer dan genoeg nieuwe games om naar uit te kijken. Hieronder vind je een selectie van de beste PlayStation 4-games die je dit najaar niet mag missen.

Spider-Man

Verschijnt op 7 september 2018

Eindelijk een goede game met de spinachtige superheld in de hoofdrol! De makers van topgames als Ratchet & Clank en Sunset Overdrive hebben de essentie van wat Spider-Man zo tof maakt goed begrepen. In Spider-Man maak je kennis met een wat oudere Peter Parker die probeert zijn volwassen leven te combineren met zijn dubbelleven als een aan een spinnenweb slingerende superheld.

Beste PlayStation 4 games

Call of Duty: Black Ops 4

Verschijnt op 12 oktober 2018 (ook op PC en Xbox One)

De Call of Duty-serie is de populairste keuze voor gamers met een voorliefde voor rondvliegende kogels. In dit nieuwe deel gaat de multiplayer flink op de schop, waardoor spelers nog meer moeten samenwerken en elke speler een eigen rol op het slagveld krijgt. Ook de vernieuwde Zombies-modus belooft met een spectaculair verhaal een bijzondere ervaring te worden.

Beste PlayStation 4 games

Red Dead Redemption 2

Verschijnt op 26 oktober 2018 (ook op Xbox One)

De makers van de Grand Theft Auto-reeks hebben met Red Dead Redemption de perfecte westerngame afgeleverd. Het vervolg, dat zich voor het eerste deel afspeelt en dus ook voor nieuwkomers toegankelijk is, bewijst dat het nóg beter kan. Verken weidse vlaktes en gebergten te voet of te paard, sluit je aan bij een criminele gang en word de schrik van het Wilde Westen.

Beste PlayStation 4 games

Assassin’s Creed Odyssey

Verschijnt op 5 oktober 2018 (ook op PC en Xbox One)

De Assassin’s Creed-serie staat bekend om de gigantische spelwerelden waarin de geschiedenis nauwkeurig wordt nagebootst. Odyssey speelt zich af in het Griekenland in het jaar 431 voor Christus. Kies of je je als huurling aansluit bij de Athenen of de Spartanen en vecht de Peloponnesische Oorlog uit in een prachtig vormgegeven wereld.

Beste PlayStation 4 games

Spyro Reignited Trilogy

Verschijnt op 21 september 2018 (ook op Xbox One)

De Spyro the Dragon-games waren leuke platformers voor jong en oud op de originele PlayStation. De trilogie gaat flink op de schop en ziet er uit als nieuw in dit totaalpakket. Het draakje Spyro beleeft de leukste avonturen in een magisch koninkrijk. Door de vernieuwde graphics heb je geen moment door dat deze spellen gebaseerd zijn op klassiekers van twintig jaar geleden!

Beste PlayStation 4 games

FIFA 19

Verschijnt op 28 september (ook op PC, Xbox One en Switch)

Voetballen wordt met de FIFA-reeks elk jaar steeds realistischer, en voor het eerst kunnen gamers in FIFA 19 dit jaar ook aan de slag met de Champions League. Daarbij zijn spelers nog vrijer om de regels precies in te stellen zoals zij dat willen. Na elk doelpunt verplicht een speler van het veld af? Het kan allemaal met FIFA 19.

Beste PlayStation 4 games

Dit is maar een selectie van de vele games die dit najaar voor PlayStation 4 verkrijgbaar zijn. Al die toppers kun je kopen op PlayStation Network. Zet een bedrag op je virtuele portemonnee met een PSN Card, in verschillende prijsklassen verkrijgbaar via Startselect.

Dit artikel delen:

Lees meer

Salora AirTable - Meubel en speaker in één
0

Reacties op: De beste PlayStation 4-games van dit najaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.