Nieuws

B&O Play presenteert Beoplay P6

Een draagbare 360 graden-speaker

Geschreven door Lub Snoek op
Het Deense audiomerk B&O Play, lid van de Bang & Olufsen Group, heeft de Beoplay P6 geïntroduceerd. De draagbare 360 graden-speaker is ontworpen door Cecilie Manz en brengt Scandinavisch naar elke ruimte waar je de Beoplay P6 plaatst. De speaker is vanaf 23 april verkrijgbaar.

De geparelstraalde aluminium buitenkant gecombineerd met een karakteristiek gatenpatroon geeft de Beoplay P6 een modern uiterlijk. De gaten zitten aan beide kanten van de speaker, waardoor er een 360 graden geluidsbeeld ontstaat. Met de leren draagband kun je de speaker eenvoudig verplaatsen en in bijna alle situaties gebruiken. De speaker is namelijk spat- en stofbestendig.

De ontwerper dan de speaker, Cecilie Manz, is onlangs nog benoemd tot Ontwerper van het Jaar 2018 door Maison&Objet. Manz: “Met de Beoplay P6 hebben we een nieuwe maatstaf voor het werken met aluminium gecreëerd door de fysieke grenzen van het materiaal te verleggen, waardoor de driedimensionale omhulsels en het gatenpatroon de maximale aandacht krijgen. Door deze details wordt het geluid gelijkmatig in alle richtingen verspreid.”

Functies

De Beoplay P6 bevat meerdere verwijzingen naar het Bang & Olufsen Beomaster 6000 geluidssysteem. Ook bevat de interface een OneTouch-knop voor verschillende slimme functies zoals de spraakassistent Siri of Google Assistant. Via de Beoplay-app kan ook gebruik worden gemaakt van ToneTouch.

Met een batterijduur van 16 uur kan de speaker een hele dag gebruikt worden. De drie versterkerkanalen bestaande uit 1 x 36 Watt klasse D voor de woofer en 2 x 30 Watt klasse D voor de volle tonen leveren een piekvermogen van in totaal 2 x 215 Watt. Het digitale verwerkingssysteem is door Bang & Olufsen ontworpen om zoveel mogelijk speeltijd van de batterij te benutten, terwijl een geavanceerd beschermingssysteem ervoor zorgt dat de speaker niet wordt beschadigd door overbelasting.

Prijzen en beschikbaarheid

De B&O Play Beoplay P6 is beschikbaar in de kleuren Black en Natural. De speaker is beschikbaar vanaf 23 april 2018 verkrijgbaar en kost 399 euro. Meer informatie vind je op de website van B&O Play.

Dit artikel delen:

Lees meer

Salora AirTable - Meubel en speaker in één Netflix heeft 125 miljoen abonnees
0

Reacties op: B&O Play presenteert Beoplay P6

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.