Blog

De gadgets van Martin Verschoor

Welke gadgets gebruikt de hoofdredacteur van Power Unlimited en Insider Gamer in het dagelijkse leven?

Geschreven door Redactie MediaTotaal op
Als algemeen hoofdredacteur van Power Unlimited en Inside Gamer, en presentator van Inside Gamer op RTL 7 is Martin Verschoor altijd in de weer met games en gadgets. Ook thuis maakt hij gretig gebruik van de spullen die hij als professional in handen krijgt. Waar speelt hij zoal mee in zijn vrije tijd?

Naam: Martin Verschoor
Geboortedatum: 05-08-1982
Beroep: algemeen hoofdredacteur Power Unlimited & Inside Gamer, presentator Inside Gamer op RTL 7 en trotse eigenaar van poesbericht.net
Instagram: @martinverschoor | > 1100 volgers
Twitter: @MartinVersch00r | ~ 5650 volgers
Websites: www.pu.nl | www.insidegamer.nl |

Gadgetliefhebber, want: “Ik volg alles op het gebied van gadgets en games. Als er een presentatie van een nieuw handig apparaatje is dan lees ik erover of ik bekijk er filmpjes van. Het liefst wil ik ook alles hebben. Gadgets zie ik als dingen die het leven gemakkelijker maken en meestal van een accu of een stekker zijn voorzien. Omdat ik voor een gaming-platform werk, staan er bij mij thuis veel gameconsoles te shinen. Ik heb ze allemaal, maar van de consoles staat de Playstation 4 het vaakst aan.”

Favoriete game: “De laatste tijd speel ik vooral PlayerUnknown’s Battlegrounds, de populairste pc-game van dit moment, op mijn Alienware gaming-laptop. Op mijn iPhone doe ik voornamelijk Heartstone, een kaartspel van Blizzard, de makers van onder andere World Of Warcraft.”

Favoriete gadget: “Op dit moment is de Nintendo Switch dagelijks mijn reisgenoot in de trein van mijn woonplaats Den Haag naar mijn werkplek in Haarlem. Daarop wordt altijd wel even een spelletje gespeeld.”

Telefoon: “Sinds kort bezit ik de iPhone 8 en die reken ik ook tot mijn favoriete gadgets, omdat ik die het meest gebruik. Binnenkort krijgen we op de redactie van Inside Gamer een iPhone 10 binnen om te testen. Ach ja, iemand moet het doen hè?!”

Veel gebruikte app: “Ik check bijna alle apps en ben nu vooral gecharmeerd van augmented reality-apps. De MeasureKit AR ruler-app voor iOS 11 gebruik ik veel om via camera dingen op te meten. Een heerlijk tijdverdrijf!”

Videogadget: “Ik werk veel met camera’s en drones. Ik heb onder andere een DJI Osmo, een camera met gimbal of cardanring, waardoor draaiingen in alle richtingen mogelijk zijn en je tijdens bewegingen toch stabiel beeld houdt.”

Nieuwste gadgets: “Laatst heb ik geïnvesteerd in een Panasonic Lumix GH5, een systeemcamera met een 5-assige gimbal in de body. Hij schiet 4k/60p per seconde. Ook al zo mooi om mee te klooien. Daarnaast heb ik de SNES Classic Mini van Nintendo liggen om retrogames mee te spelen: echt een übergadget!”

Gadgettip: “De Everyday Backpack van Peak Design. Echt iets voor gadgetnerds. Die heeft niet alleen een laptopvak, maar ook een apart vak voor je camera en waterdichte opbergvakken zodat je accu’s/opladers niet kapot gaan als het een beetje stormt. Ik heb die backpack altijd bij me. Er kan van alles in: mijn iPad, laptop, kabels, reserveaccu’s en m’n camera.”

Audio: “Ik luister zo’n beetje iedere maand muziek via een andere koptelefoon. Op dit moment is het een felrode Logitech G433. Die is eigenlijk voor gaming, maar je kan de microfoon eraf slopen en dan ziet hij er best hip uit. Thuis heb ik een soundbar met bluetooth van Teufel onder de tv staan. Mijn muziek speel ik af met Apple Music. De laatste tijd luister ik voornamelijk Americana-muziek van onder meer Old Crow Medicine Show, maar ook The Gaslight Anthem en het nieuwe album van Foo Fighters heb ik regelmatig op de oren.”

Dit artikel delen:

Lees meer

MWC 2018: De beste smartphones zijn betaalbaar MWC 2018: Nokia maakt verrassende comeback met voor ieder wat wils
0

Reacties op: De gadgets van Martin Verschoor

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.